X

Let's Gravel!

Yuzzu Gravel Series is er voor iedereen die fantastische gravelwegen en onverharde paden in ons land wil ontdekken. We bieden iedereen de kans op een ongedwongen manier te proeven van deze leuke en vernieuwende tak van de wielersport. Ook als je niet over een gravelbike beschikt, kan je deelnemen met een mountainbike of cyclocrossfiets. De focus van Yuzzu Gravel Series ligt op avontuur, vrijheid en plezier.

Rijden op gravelwegen is zeer avontuurlijk aangezien er achter elke bocht weer iets anders opduikt. Er zit veel variatie in de routes en het wordt nooit saai. Dat maakt het net zo leuk! Bovendien is er minder verkeer op gravelwegen wat een verhoogd veiligheidsgevoel met zich meebrengt. Tijdens het rijden ervaart men een zalig gevoel van vrijheid omdat men voornamelijk onbekend terrein exploreert. Streken en regio’s die men voor 100% denkt te kennen zullen opnieuw verbazen omdat men ze van een andere kant en op een andere manier leert kennen. Men ervaart opnieuw een ‘wow-moment’ en geniet van nieuwe vergezichten die men niet gewoon is. Kortom, het is een plezier om te ‘gravelen’!

Yuzzu Gravel Series, dat zijn 4 adembenemende gravelevents in de mooiste streken van ons land!

Concept

Met Yuzzu Gravel Series zoeken we de leukste gravelregio’s van ons land op en duiken we de pure natuur in. Gravel en natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Weg van alle verkeersdrukte kom je tot rust en ga je helemaal op in de omgeving. De parcours van de Yuzzu Gravel Series zijn voor iedereen toegankelijk en perfect berijdbaar, technische passages laten we achterwege. De stroken bestaan voornamelijk uit grind (gravel), zand, steentjes, kasseien of een combinatie van voorgaande. Eén ding beloven we je, we brengen je naar de mooiste plekjes in het midden van de natuur. Uiteraard doen we dit met het volste respect voor de natuur en houden we rekening met de ecologische voetafdruk.

Bij elk event kan men kiezen uit 3 verschillende afstanden, voor elk wat wils dus! Aan de start krijgt elke deelnemer een uitgebreid bevoorradingspakket en aan de finish een welverdiende goodiebag waaronder een lekker streekbiertje om thuis na te genieten. Kortom, een gloednieuw format om op een toffe manier te gravellen door de mooiste streken van ons land!

Partners

Title partner

Main partnersOfficial suppliers

Media partners

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE

Sportinez & Golazo
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België

T: 0032 11 45 99 00

E: info@golazo.com

Golazo
Sportinez